dijous, 1 d’agost del 2013

DOCUMENTACIÓ REBUDA SOBRE L'ERO






En relació a la notícia de premsa en la qual s'indica que l'Entitat ens ha donat informació sobre l'ERO, volem clarificar el següent:


La documentació rebuda suma 723 pàgines que distribuïdes així:

  • 562 pàgines corresponen als comptes anuals dels anys 2011 i 2012, els quals són públics i es poden localitzar en la pàgina web de CX.
  • 67 pàgines expliquen la situació financera general.
  • 15 pàgines contenen informació pública presentada a Brussel·les i que la podeu trobar a Internet.
  • 7 pàgines explicatives de la legislació vigent amb concreció dels articles dels reials decrets reguladors del procediment d'acomiadament col·lectiu.
  • 36 pàgines corresponents a una part del "Term Sheet", que alhora és una part del document complet del pla de reestructuració penjat a la web de la UE. 
  • 36 pàgines del mateix tros de document però en versió original en anglès.

No tenim detall de cap informació sobre tancaments ni sortides, ni com l'empresa vol enfocar l'ERO. A més a més, hi ha incoherències d'informació entre els diversos documents que ens han passat.

Els sindicats considerem que amb aquest lliurament de documentació l'Entitat només persegueix fer un simulacre d'acompliment dels requisits legals de lliurar-nos la informació mínima exigible, cosa que nosaltres entenem que no han fet. Per tant, considerem que és una provocació premeditada per part de l'empresa i com a tal farem entrega d'un escrit a la direcció per tal de manifestar la nostra indignació i la petició d'informació cabdal per poder començar la negociació el proper dia 20.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris no es publicaran fins que siguin aprovats pel moderador. Moltes gracies per compartir la teva opinió.