dimecres, 21 d’agost del 2013

PRIMERA REUNIÓ: UNA PRESA DE PÈL

Ahir dia 20 va tenir lloc la primera reunió oficial per tractar l'ERO que acompanya al pla de reestructuració de la nostra Entitat.


Fins ara, tant la propietat com l'equip de gestors, sempre ens havien manifestat que les sortides que es produïssin serien el menys traumàtiques possible. De fet en aquesta mateixa reunió es va parlar d'aquest tema.

Un cop mig aclarides les discrepàncies que havíem manifestat en relació a la documentació que se'ns havia fet arribar unes setmanes abans, es va demanar a la direcció de CX que es manifestés en les seves intencions. Les mateixes són les que ja coneixeu: Reforma Laboral pura i dura.


Per part de la UGT se'ls va recordar que un procés tan dur com sembla que serà aquest, comporta que les propostes, per una i altra banda, convidin a la negociació. 


El que ens va oferir del director de Persones ja el tenim. La mateixa reforma laboral aprovada al Congrés dels Diputats així ens ho atorga. 

Aquesta proposta és una provocació, que incita a pensar que no hi ha "bona fe" per la part de l'Entitat, ja que aquestes condicions les poden aplicar unilateralment sense necessitat de negociació: és el mínim legal. 

És també una falta de respecte cap a tots els empleats. Els que han provocat aquesta situació són a casa amb les butxaques plenes prenent el sol, i els empleats que l'únic que han fet és deixar-se les banyes treballant. 

Reducció del 50% de la jornada laboral i salari, horari flexible a disposició de l'empresa, mobilitat geogràfica lliure sense compensació, són condicions dignes de l'època de l'esclavitud. ¿S'han tornat bojos, o ens tracten de tontos?. 

A la reunió la UGT va manifestar, i així es va fer constar en l'acta, que en el punt 3.4 del Term Sheet, el Regne d'Espanya pot presentar una proposta de modificació del pla de reestructuració presentat. Entenent que s'ha manifestat públicament la nostra venda abans de finals d'aquest any, no cal que hi hagi tantes presses per fer l'ERO abans de la venda, hem sol·licitat que demani la modificació del pla presentat i que la reestructuració es faci després de la venda en funció de les necessitats del banc comprador. 

Us mantindrem informats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris no es publicaran fins que siguin aprovats pel moderador. Moltes gracies per compartir la teva opinió.