divendres, 5 de juliol del 2013

Concentracions: Tots contra el pla de reestructuració

El proper dissabte dia 6 de juliol a les 12.30h., el 100% de la representativitat dels treballadors i treballadores de Catalunya Banc us convoquem a concentracions a Barcelona, Madrid i València, als emplaçaments que trobareu al requadre final.

Les dificultats amb què afrontarem la reestructuració, per les draconianes mesures imposades per la Comissió Europea i les limitacions que el govern espanyol ha posat a trobar sortides negociades, fan imprescindible que la plantilla unida expressi el seu rebuig a l’aplicació de la reestructuració.

Estem davant d’un panorama real de tancament d’oficines, dins i fora de Catalunya, de reducció de Serveis Centrals, de desprendre’s de filials i sectors de negoci estratègics i de l’acomiadament de prop de 3.000 persones. Haurem d’enfrontar-nos també a la pretensió de rebaixar-nos drets i condicions laborals.

Tot just estem al principi d’una dinàmica que serà forçosament de tensió, en la que cadascú s’ha d’implicar perquè el problema el tenim tots i només el resoldrem entre tots.

Per evitar que es tiri endavant el pla de reestructuració hem de plantar cara, junts, com una sola persona. Hem d’acudir massivament a les concentracions i fer-ho juntament amb els nostres familiars i amics.

Les excuses no valen.

6 DE JULIOL — 12:30 HORES
BARCELONA – davant la Central, Pl. Antoni Maura, 6
MADRID – davant del Banc d’Espanya, c/ Alcalá 48
VALENCIA – davant del Banc d’Espanya, c/ Barques 6



1 comentari:

  1. anegdotic NO ?, fa pocs anys erem Caixa d'Est. de la Diputació de Bcn., UN ORGANISME A MÉS DE FUNDACIONAL, dels més san ejats en aquest moments.. i deixa MORIR al seu fill, tot passant-nos al FROB i desapareixen d'escena.
    Abans pero també vam ser CAIXA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, i ara al parlament debaten si NECESITEM UNA BANCA PUBLICA X CATALUNYA ?
    Demà NO SERÀ que tota la formació erronia d'una gran BANK-I-A ROBAR EL QUE ÉS PUGUI, SERÀ CULPA DE CX =?...

    ResponElimina

Els comentaris no es publicaran fins que siguin aprovats pel moderador. Moltes gracies per compartir la teva opinió.