dilluns, 29 de juliol del 2013

CONVOCATÒRIA PROCÉS PREVI DE NEGOCIACIÓ

L'empresa ha convocat a una reunió a la representació dels treballadors de Catalunya Banc, el proper dia 30 de juliol a les 11.00 hores per iniciar un procés de consultes prèvies tal com preveu el Conveni Col·lectiu de Caixes d'Estalvis, que insta a les empreses que inicien un procediment d'acomiadament col·lectiu, a mantenir un període previ de negociació.

Tal i com vam manifestar en circular anterior, la totalitat de la representació laboral considerem aquesta convocatòria en aquestes dates completament desencertada. Per desgràcia, tal i com té per costum, l'empresa ha optat per fer les coses de la pitjor forma possible i d'esquenes a una plantilla a la que maltracta i menysprea de forma sistemàtica i continuada.

A les dificultats de negociar al mes d'agost ja manifestades, s'afegeix a més a més l'absurditat que representa negociar un ERO quan sembla que en paral·lel s'està intentant la venda de l'Entitat a un possible comprador en un període de temps relativament curt.

Vist com estan anant les coses queda clar que no juguen net i pretenen portar-nos a la situació de més desavantatge possible. Tota la plantilla hem de ser conscients de que haurem de ser molt bel·ligerants per a que entenguin que això no serà una passejada militar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris no es publicaran fins que siguin aprovats pel moderador. Moltes gracies per compartir la teva opinió.