diumenge, 7 de juliol del 2013

TOT UN ÈXIT - CONCENTRACIONS DEL 6 DE JULIOL

Avui ens toca felicitar-nos, com a empleats, per l'èxit obtingut en la concentració realitzada el passat dissabte a Barcelona, Madrid i València. Nosaltres hem posat els mitjans tècnics i humans en l'organització d'aquesta concentració, però el veritable èxit us correspon a tots els que hi heu participat.

L'assistència segons ens han dit els Mossos i la guàrdia urbana ha sigut de:

Barcelona: aproximadament de 3500 persones.
Madrid: aproximadament unes 700 persones.
València: aproximadament unes 300 persones.

Agraïm a tots els que heu estat presents als llocs de les concentracions el vostre suport i el vostre esforç en un calorós dia com el què hem tingut.

Un agraïment especial a tots aquells que heu fet el sacrifici de desplaçar-vos molts quilòmetres en el vostre propi vehicle, en tren o bus per assistir-hi.

I demanem una reflexió per als que no han vingut perquè es pensen que no va amb ells o que tot es solucionarà, per a que vinguin en la pròxima convocatòria, estem lluitant pels nostres llocs de treball.

La lluita per mantenir el màxims llocs de treball i drets ha començat. El tancament d'una bona part de la xarxa, de serveis centrals, de les filials i l'acomiadament d'uns 3000 treballadors de Catalunya Banc, continuarà endavant SI NO HO IMPEDIM.

Ha arribat l'hora de crear resistència, no podem esperar que ALTRES ens treguin les castanyes del foc perquè els treballadors i l'empresa tenim interessos oposats. LA UNIÓ DE TOTS ELS TREBALLADORS DE CX ENS DONARÀ LA FORÇA.

Des la UGT us convidem a que accediu al blog que hem creat a on hi trobareu fotografies de les concentracions.

2 comentaris:

  1. Quina colla d'incompetents i d'inútils.
    El Todó volia vendre CX "peti qui peti" i el FROB no ho va voler, el Pla s'emprenya perquè la vol re-flotar i el FROB la vol vendre.
    A veure si s'aclareixen col........lons!!!!!!

    ResponElimina
  2. Los sindicatos podeis contar con nosotros. Excelente muestra de participacion en las tres concentraciones, Faltaban algunos compañeros a los que parece que no va con ellos pero no se han enterado de que van a ser los primeros en irse a la calle. Gracias i continuad unidos y fuertes

    ResponElimina

Els comentaris no es publicaran fins que siguin aprovats pel moderador. Moltes gracies per compartir la teva opinió.