divendres, 30 d’agost del 2013

SEGUEIXEN SENSE ASSABENTAR-SE.

Estem en mig de la negociació més dura que s'ha plantejat fins ara en una entitat financera. De moment no es mouen ni un centímetre de la reforma laboral. És veritat que la negociació tot just ha començat, però l'escenari és del tot desencisador.

Davant d'aquest panorama, sembla ser que hi ha Directors de Zona que han estiuejat al planeta Mart perquè no s'han assabentat del que està passant al seu voltant. Han tornat amb forces renovades, sense tenir present el neguit dels companys, la situació d'incertesa i el menyspreu absolut de la direcció envers la plantilla a l'hora de plantejar el procés de reestructuració.

Des de la UGT entenem que dir en una Webex frases com, "traieu-vos la màscara del victimisme" o "quan se'ns quedi una entitat del grup 1 us faran captar 2 milions al 0,25%", són una provocació amb no sabem quin objectiu.

Segueixen sense assabentar-se que  ells també formen part dels 2.453 acomiadaments. O és que la direcció els hi està oferint alternatives diferents a aquests  DZ's que a la resta de la plantilla?.

El que haurien de fer tots aquests DZ's és solidaritzar-se amb els seus companys, que són els que estant remant, al cap i a la fi són els comercials de les oficines que estant donant la cara i aguantat la pressió tant mediàtica com dels clients. I a la UGT ens preguntem, aquests DZ's que fan?. Ni tan sols són comercialment productius.

És per això que us demanem que no feu cas d'aquestes amenaces, ni de manifestacions que estant totalment fora de lloc, si no tot just, denuncieu-les.

Potser que comencin a mirar al seu voltant i no tant el seu melic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris no es publicaran fins que siguin aprovats pel moderador. Moltes gracies per compartir la teva opinió.