dilluns, 2 de setembre del 2013

CONCENTRACIONS: NO AL PLA DE REESTRUCTURACIÓ

El proper dijous dia 5 de setembre a les 18.00h, el 100% de la representativitat dels treballadors de Catalunya Banc us convoquem a concentracions a Barcelona, Madrid, València i Saragossa, als emplaçaments que trobareu al requadre final. A Barcelona es farà una manifestació que finalitzarà a la seu central de la plaça d'Antoni Maura.

El procés de reestructuració de CX es planteja com el més cruel del sector, amb tancaments massius que pretenen arrasar tota l'estructura de fora de Catalunya i la part de negoci considerada "legacy", que abasta des de les centrals de Tarragona i Manresa fins a un seguit d'oficines, Filials i activitats lligades a d'altres Serveis Centrals. Les condicions draconianes que ha plantejat l'empresa són les pitjors que el FROB ha presentat a cap entitat on participa, situant-se clarament fora de cap voluntat de negociació real.

Cal que tots units expressem amb contundència el nostre rebuig a aquesta reestructuració que, en els termes en que està plantejada, castiga cruelment la plantilla i no garanteix la viabilitat del grup CX.

Us cridem a acudir massivament a les concentracions, juntament amb els vostres familiars i amics.

 

5 DE SETEMBRE --- 18:00 HORES

    BARCELONA  - davant la Delegació del Govern, c/Mallorca 278
    MADRID        - davant del Banc d'Espanya, c/ Alcalá 48  
    VALENCIA     - davant del Banc d'Espanya, c/ Barques 6

    SARAGOSSA  - davant del Banc d'Espanya, Pl.España 8

 

 

DIJOUS FAREM SENTIR LA VEU DE LA PLANTILLA,
NO HI POTS FALTAR !!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris no es publicaran fins que siguin aprovats pel moderador. Moltes gracies per compartir la teva opinió.