dilluns, 9 de setembre del 2013

JA NO FA RIURE, ARA FA PLORAR

Arran de la proposta presentada per la Plataforma unitària sindical el passat dijous, i la qual hauria de servir per obrir un camí seriós en  les negociacions, l'empresa un cop més, tan divendres com en la reunió d'avui dilluns dia 9, la qual formalitza el començament de la negociació del ERO, no ha volgut escoltar al clam unànime de la plantilla en la manifestació i les concentracions de la setmana passada.
La resposta que ens han donat ha estat:

Sí a la voluntarietat, però ells volen triar qui marxa (?).
Sí a la sortida de gent de més de 50 anys, però amb un nombre irrisori, només el que poden sortir sense sancions.
Indemnització per baixes voluntàries, en lloc de 20 dies, han pujat a 22 dies i màxim 18 mensualitats.

I així podríem seguir relatant un seguit de despropòsits que creiem que no duen enlloc, com no voler negociar calendari de tancaments, etc, etc, etc.
Davant de la postura intransigent, sorda i fora de lloc per part de l'empresa, molt allunyada del plantejament per part de la plataforma sindical, no ens deixen altre camí que anar un pas més enllà en les mobilitzacions i convocar aturades parcials, de moment tres dies.
Per tan esteu convocats tots a aconseguir que el seguiment d'aquestes aturades parcials siguin un èxit al igual que ho varen ser les recents mobilitzacions.
Així doncs, un cop ja aconseguits el permisos legals per les aturades, us convoquem a les jornades de "vagues parcials" els propers dies 13, 17 i 19 de Setembre de 13:00 a 14:00; períodes en els quals s'haurà de procedir al tancament de "tots" els terminals de les oficines  i departaments i  concentrant-nos els empleats a la porta d'entrada dels nostres centres de treball.
Comunicar-vos que ja han estat demanats a l'administració els permisos pertinents per dies de vagues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris no es publicaran fins que siguin aprovats pel moderador. Moltes gracies per compartir la teva opinió.