divendres, 13 de setembre del 2013

L'EMPRESA NO VEU NI ESCOLTA

Una cosa està clara: l'empresa no veu ni està entenent que si defuig d'un anàlisi global de les propostes sindicals pot acabar provocant unes reaccions i unes conseqüències que els hi resultaran difícils de gestionar.
En l'anterior reunió, desprès d'haver articulat la presentació oficial d'un E.R.O extintiu, van pretendre centrar-se en l'horari flexible i partit dels serveis centrals; avui ens han tornat a repetir, una vegada més, les motivacions tècniques i econòmiques sobre la situació i perspectives de l'empresa. En definitiva, un error d'apreciació per banda seva o una buscada provocació; en qualsevol cas, estan alimentant una possibilitat real d'acabar sense acord.
La representació sindical considerem que les manifestacions genèriques de l'empresa no representen, a dia d'avui, una contraproposta seriosa, ni tan sols una simple contraproposta a l'escrit que els hi vam lliurar fa un parell de reunions.
La representació sindical no volem ni podem perdre el temps en discussions conceptuals. Per tant, la representació sindical hem decidit ajornar la propera reunió fins el dimarts, dia 17 (tocava el dia 16), moment en què presentarem una nova proposta conjunta. S'equivocarà la direcció del banc si no vol entendre que per aprofundir en les possibilitats d'arribar a alguna mena d'acord suficient, haurà d'avançar i quantificar alternatives diferents, susceptibles d'admetre comparacions "blanc sobre negre".
Hem de recordar a la Direcció que no està avalada, precisament, per un "currículum" d'encerts en la gestió del banc. Amb la seva actuació, ens sembla que estant reincidint en la seva senda d'errors d'apreciació de la realitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris no es publicaran fins que siguin aprovats pel moderador. Moltes gracies per compartir la teva opinió.