dimarts, 10 de setembre del 2013

REUNIÓ D'AHIR: INICI PERIODE FORMAL CONSULTES.

Ahir l'empresa no va moure fitxa en quant a la seva contraproposta, no vàrem avançar cap pas.
La seva excusa és que està esperant que la part social respongui a la seva contraproposta per tornar a moure fitxa.
Des de la UGT entenem que ahir var ser un dia de pur tràmit, constituir la mesa de negociació formal, entrega de documents de dades que ja tenim perquè mensualment ens passen la informació de la plantilla, balanços.... Estant complint el que estrictament es considera formal.
Després ens van presentar la seva proposta per a que els SSCC i les filials tinguin horari partit. Hem de manifestar que aquesta proposta no estava ni ben treballada, ja que havia la franja horària del dinar de 13.00h a 15.00h, que deixaven sense servei a les oficines. També hem de dir, que nosaltres no som representants legals de filials, per tant les filials no són tema de negociació.
La UGT va manifestar que:

No entenem perquè s'han de modificar horaris quant l'alternativa és la venda. Per tant, ja s'ha adequaran els horaris dels SSCC als horaris de l'Entitat que ens compri.
Tampoc no entenem que es tracti ara aquest tema quant hi ha d'altres molt més importants: Què passarà amb els empleats afectats pels tancaments del 2013?. Ja que no hi ha manera que es puguin evitar aquests tancaments, no haurien de parlar de la manera que es puguin reubicar a l'espera de saber quantes vacants tenim després de que s'hagin apuntat voluntàriament a les baixes incentivades?.
Què passa amb els empleats del Banc que estant actualment a CXI?. Des del dia 5 que estem esperant que ens facin un monogràfic d'aquest tema.

Podríem anar allargant en temes que considerem importants. La UGT no entrarà en el joc d'anar perdent el temps i tancar un ERO com aquest en dos dies, és una imprudència i una manca de respecte als afiliats i a la resta de la plantilla.
La UGT ja ha manifestat que la prioritat número 1 és l'ERO i si ens hem de reunir cada dia matí, tarda o nit, ho farem. Volem un bon acord, igual que han tingut les altres entitats intervingudes com nosaltres.
Seguirem informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris no es publicaran fins que siguin aprovats pel moderador. Moltes gracies per compartir la teva opinió.