divendres, 27 de setembre del 2013

REUNIÓ DIA 26 SETEMBRE

A la reunió d'avui la part social hem fet una valoració detallada de l'última proposta presentada per l'empresa. Com a criteri general seguim pensant que la proposta no recull els elements fonamentals assenyalats com a necessaris des del principi per la nostra part per tal d'arribar a qualsevol acord ja que segueix sense contemplar les sortides voluntàries amb condicions suficients que permetin crear vacants que minimitzin la resta de sortides no voluntàries.

Hem insistit en la implementació de mesures d'acompanyament que suposin una disminució del nombre d'acomiadaments, unes mesures ben estructurades i incentivades suficientment per tal d'assegurar la seva efectivitat.

Així mateix hem mostrat la nostra disconformitat amb l'aplicació de l'art. 44 de l'E.T. en la venda de l'activitat immobiliària i hem insistit en que el passi de treballadors a la nova societat ha de ser voluntari en tots els casos, instrumentant garanties de salari i d'altres qüestions per a aquells que optin pel passi.

La Direcció ens ha proposat prosseguir amb la negociació dilluns vinent a les 16:00h. i tota la part social hem respost afirmativament fent un exercici de responsabilitat.

En allò que l'empresa ha qualificat com un gest de bona voluntat i apropament ens ha proposat l'elevació de la indemnització des dels 25 dies oferts anteriorment fins als 27, mantenint això sí, els 18 mesos de topall.

Volem remarcar l'enorme importància que estan tenint les mobilitzacions en aquest procés i recordar que dilluns i dimarts vinents estem convocats a dues jornades de vaga de 24h. i el dilluns a una manifestació que començarà a les 12:00h. a la seu del Banc d'Espanya a Plaça Catalunya. La teva participació es fa imprescindible en un moment clau com aquest

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris no es publicaran fins que siguin aprovats pel moderador. Moltes gracies per compartir la teva opinió.