dilluns, 16 de setembre del 2013

#NoEROCatalunyaCaixa


L’aturada del passat divendres va ser un èxit de participació i una mostra de fermesa i de solidaritat que la representació sindical us volem agrair sincerament. Les dades que tenim són d’un significatiu descens de les operacions del 95% respecte a una jornada normal i del tancament d’oficines quasi bé absolut. Un èxit, en la línia de les anteriors actuacions com les concentracions i la gran manifestació de fa dues setmanes.

El missatge a la direcció va ser inqüestionable. Farien bé en escoltar la veu de la plantilla, clara i inequívoca. No permetrem que ens maltractin, volem senzillament que el FROB ens apliqui unes condicions homologables a les que ha aplicat altres entitats de la seva propietat.

Tanmateix, hem d’incidir que encara no hem aconseguit res, que hem de seguir lluitant i que l’èxit només depèn de la nostra perseverança.

Demà dimarts fem una nova aturada de 13:00 a 14:00 i hem d’aconseguir que torni a ser massiva i que se’n faci ressò com més gent millor. En això ens poden ajudar les xarxes socials i volem aconseguir que #NoEROCatalunyaCaixa sigui Trending Topic a Twitter. Hem de buscar camins alternatius per fer visible el nostre conflicte, i ser tendència a tot l’estat espanyol també és una forma.

Què hem de fer ?
Tots els que tingueu compte de twitter heu de participar i convidar als vostres seguidors a fer-ho, publicant missatges entre les 13:05 i 13:20 del dimarts dia 17, utilitzant el hastag
# NoEROCatalunyaCaixa
Cal fer missatges i fer retweets dels missatges que rebem. No val fer un tweet només amb el hastag, cal posar un missatge, com més original i reivindicatiu millor. Podeu afegir el @CXinfo @CXclients o els contactes de premsa o altres interessants que tingueu. L’objectiu és que els tweets creixin com més ràpid possible, en el menor temps possible.
Vinga ! que no és tan difícil.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris no es publicaran fins que siguin aprovats pel moderador. Moltes gracies per compartir la teva opinió.